top of page
20March2024_4136.jpg

Mini recovery bootcamp: herstel van je eetstoornis

Na het succes van de recovery bootcamp kun je je nu aanmelden voor de mini bootcamp. En er is meestal een reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Blijf daarom vooral lezen. 

 • Heb je het gevoel dat je vastzit in herstel?

 • Heb je het gevoel dat je wel wilt, maar niet durft?

 • Heb je het gevoel dat hulpverleners je niet verder kunnen helpen?

 • Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt?

 • En wil je zo ontzettend graag van deze gevoelens af?

 

Dan is dit programma waarschijnlijk voor jou. Meld je aan voor de Mini Bootcamp.

Hoe ziet de bootcamp eruit?

Samen gaan we 4 weken aan de slag met een concreet plan zodat jij stappen kunt maken naar volledig herstel. En dat is echt mogelijk, dat bewezen andere onwijs dappere mensen die ik heb geholpen tijdens de Recovery Bootcamp. Zij hebben hun leven écht veranderd. 

Vanwege het extreme succes van dit programma heb ik besloten een vergelijkbaar programma te ontwikkelen voor de helft van de prijs. De Mini Bootcamp ziet er als volgt uit: 

 • 3x per week een telefonische sessie van 50 tot 60 minuten (niet op vrijdagen)

 • 5 dagen per week WhatsApp-ondersteuning

 • 7 dagen per week WhatsApp-accountability

Je hebt dus 7 dagen per week support voor € 1800 (inclusief btw) in plaats van € 3000 bij de originele bootcamp. Als je wilt, kun je in 4 termijnen betalen. Ik vraag dan wel een aanbetaling van € 375, zodat jouw plekje veilig is gesteld. 

 

We gaan oefenen en ook écht dingen doen. Stoppen met overmatig bewegen, oefenen met fearfoods, we gaan in je hoofd ‘duiken’ en we bespreken alles wat JIJ graag wilt bespreken.

Plan dan een intake in (45 minuten) en maak je klaar om stappen te zetten.

PLAN EEN INTAKE

Ik neem contact met je op!

 • Waar vinden de sessies plaats?
  Ik bel je via WhatsApp - zo coach ik al meer dan 4 jaar. Ik kan je ook via Zoom bellen, maar een telefoongesprek geeft jou ook de mogelijkheid om in een comfortabele positie en omgeving te gaan zitten. Je kunt daarnaast ook met mij appen via WhatsApp. Mocht je ergens tegenaan lopen, bijvoorbeeld als je uiteten bent, dan kun je mij appen.
 • Hoe ziet de WhatsApp ondersteuning eruit?
  Je mag in het weekend maar ook doordeweeks contact met mij opnemen via WhatsApp. In het weekend reageer ik niet, maar op maandag reageer ik op je berichtjes. Je kunt mij alles vertellen of vragen!
 • Kan ik meerdere keren de bootcamp volgen?
  Dat kan zeker! In 4 weken maken we enorme stappen, maar ook na die 4 weken kan ik mij voorstellen dat je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt dan de bootcamp nog een keertje volgen, of je kunt besluiten een ander programma af te nemen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Zeker! Je kunt in 4 termijnen betalen. Neem contact met mij op als je dat graag zou willen.
 • Wat als ik een sessie moet afzeggen?
  Geen probleem! We kunnen een sessie gewoon verplaatsen. Je krijgt sowieso alle sessies. Maar, de kracht zit juist in de intensiteit. Daarom wil ik je vragen om toch iedere keer een uur vrij te maken om ons gesprek te laten plaatsvinden. Zo kun je snel grote stappen maken.
 • Wat als ik tijdens de bootcamp op vakantie ben?
  We kunnen een sessie verplaatsen, maar weet dat iedere sessie maximaal 60 minuten duurt. Misschien lukt het je om tijdens je vakantie per dag een uur tijd te maken. Vakanties zijn juist vaak hele uitdagende periodes wanneer je een eetstoornis hebt. Ik kan mij voorstellen dat je mijn hulp dan juist kunt gebruiken. Kun je echt niet? Dan plannen we een andere datum.

Heb je nog vragen?

Stuur me dan een e-mail of een bericht op Instagram.

20March2024_3893.jpg
bottom of page