top of page

De DVK Recovery Method® Guide

Ben jij klaar om volledig vrij te zijn van je eetstoornis?

Ben jij bereid om je angsten aan te gaan binnen een pragmatische en actie-gerichte aanpak?

Ben jij toegewijd?

 

Dan is dit de guide voor jou!

 

Voor wie is deze guide?
Deze guide is voor...

 • ... iedereen met behoefte aan een actiegericht plan om te kunnen beginnen aan of verder te komen in hun herstelproces,

 • ... iedereen die in quasi-herstel zit,

 • ... zij die al jaren ontzettend vast zitten en los willen komen uit de greep van hun eetstoornis,

 • ... professionals in de gezondheidszorg, die behoefte hebben aan meer kennis en informatie over eetstoornissen en het herstel daarvan,

 • ... ouders, partners, en vrienden, die een naaste met een eetstoornis willen steunen.

20March2024_0147.jpg

Hoe kan de DVK Recovery Method® guide jou helpen?

De DVK recovery method® heeft zichzelf bewezen door de levensveranderende impact die het heeft gehad op honderden cliënten. De guide is geschikt voor allerlei mensen, waaronder mensen die het gevoel hebben “vast te zitten” in hun herstel, zij die in quasi-herstel zitten, maar ook mensen die de eerste stap naar herstel nog moeten zetten.

Daarnaast geeft de guide toegang tot accountability, voor degene die daar behoefte aan hebben of dat nodig hebben. Deze accountability kan helpen om stabiel te blijven of verder te komen in je herstel.

 

En waar anderen stoppen ga ik - ook in deze guide - juist door. Alsof herstel niet al eenzaam en frustrerend genoeg is, wordt er vaak door mensen in de omgeving en zelfs door hulpverleners beweerd dat een eetstoornis 'altijd een ding zal zijn'. Ik geloof dat niet. Wat mij betreft is dat niet waar herstel stopt. Zowel ikzelf als vele van mijn cliënten zijn bewijs dat mijn methode werkt om de eetstoornis echt volledig achter te kunnen laten, juist zonder dat het “een ding” blijft.

De guide is niet alleen voor mensen die zelf een eetstoornis hebben, maar ook aan de mensen om hen heen. Zowel geliefden als zorgprofessionals kunnen deze guide gebruiken: de kennis en handvatten geven inzicht in hoe je patiënten of mensen in je omgeving met een eetstoornis effectief en actie-gericht kunt helpen.

Om het herstelproces niet nodeloos ingewikkeld te maken, komt deze guide direct ter zake. Zonder omzwervingen en zachtaardige verfraaiingen. De guide biedt praktische stappen en opdrachten om je eetstoornis direct, duidelijk, en tot de kleinste details aan toe te overwinnen. Anders dan andere guides die al op de markt zijn, is deze 

guide tot stand gekomen door middel van een combinatie van mijn persoonlijke ervaring met een langdurige eetstoornis, en kennis uit wetenschappelijk onderzoek. Dit komt in de guide tot uiting in het begrip en de empathie voor de strubbelingen die met herstel gepaard (kunnen) gaan.

 

Door er echt mee aan de slag te gaan en de richtlijnen in deze guide te volgen, kun je significante stappen zetten in je weg naar herstel. Ben jij klaar om volledige vrijheid rondom eten te krijgen en gesteund te worden door een grote Facebook familie? Let's go! 

FAQ

 • Waar vinden de sessies plaats?
  Ik bel je via WhatsApp - zo coach ik al meer dan 4 jaar. Ik kan je ook via Zoom bellen, maar een telefoongesprek geeft jou ook de mogelijkheid om in een comfortabele positie en omgeving te gaan zitten. Je kunt daarnaast ook met mij appen via WhatsApp. Mocht je ergens tegenaan lopen, bijvoorbeeld als je uiteten bent, dan kun je mij appen.
 • Hoe ziet de WhatsApp ondersteuning eruit?
  Je mag in het weekend maar ook doordeweeks contact met mij opnemen via WhatsApp. In het weekend reageer ik niet, maar op maandag reageer ik op je berichtjes. Je kunt mij alles vertellen of vragen!
 • Kan ik meerdere keren de bootcamp volgen?
  Dat kan zeker! In 4 weken maken we enorme stappen, maar ook na die 4 weken kan ik mij voorstellen dat je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt dan de bootcamp nog een keertje volgen, of je kunt besluiten een ander programma af te nemen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Zeker! Je kunt in 4 termijnen betalen. Neem contact met mij op als je dat graag zou willen.
 • Wat als ik een sessie moet afzeggen?
  Geen probleem! We kunnen een sessie gewoon verplaatsen. Je krijgt sowieso alle sessies. Maar, de kracht zit juist in de intensiteit. Daarom wil ik je vragen om toch iedere keer een uur vrij te maken om ons gesprek te laten plaatsvinden. Zo kun je snel grote stappen maken.
 • Wat als ik tijdens de bootcamp op vakantie ben?
  We kunnen een sessie verplaatsen, maar weet dat iedere sessie maximaal 60 minuten duurt. Misschien lukt het je om tijdens je vakantie per dag een uur tijd te maken. Vakanties zijn juist vaak hele uitdagende periodes wanneer je een eetstoornis hebt. Ik kan mij voorstellen dat je mijn hulp dan juist kunt gebruiken. Kun je echt niet? Dan plannen we een andere datum.

Vragen?

Voor vragen over de guide (zowel voor als na je aanschaf) kun je me mailen op: dvkrecovery@outlook.com

20March2024_0767.jpg
bottom of page