top of page
20March2024_0017.jpg

Recovery bootcamp: herstellen van je eetstoornis

Volledig herstellen van een eetstoornis is écht mogelijk. Met deze intensieve bootcamp coach ik jou in 5 weken in het herstel van je eetprobleem.

 

Wil jij:

 • eten zonder restricties?

 • minder angst rondom eten en drinken?

 • weer plezier beleven aan uitjes met je vrienden en familie?

 • stoppen met compenseren, vergelijken en leren om te genieten van niets mogen doen?

Schrijf je dan hieronder in. Samen kunnen we dit!


LET OP: ER ZIJN MAAR 2 PLEKJES PER MAAND VRIJ!

Hoe ziet het programma eruit?

Alle onderwerpen mogen aan bod komen tijdens deze bootcamp van 5 weken. Wat gaan we doen? We richten ons op neural rewiring, we gaan oefenen met fearfoods en we gaan aan de slag met de onderliggende issues van jouw eetstoornis. In deze herstelbootcamp van 5 weken gaan we voor all-in, dat betekent: onbeperkt eten. Je krijgt:

 • 4x per week een telefonische sessie van 50 tot 60 minuten;

 • WhatsApp ondersteuning;

 • Een individueel plan voor jouw herstel;

 • Na de bootcamp krijg je nog eens 2 GRATIS sessies: je bepaalt zelf wanneer je deze wilt gebruiken om te praten over hoe het gaat.

Om mee te kunnen doen, vraag ik het volgende van je:
 

 • Je moet op de hoogte zijn van Tabitha Farrar en haar visie.

 • Je mag NIET wegen!

 • Je mag maar beperkt bewegen! 

Dit programma kost € 3600 (inclusief btw). Dit is slechts € 180 per gesprek en je krijgt ook WhatsApp ondersteuning (inclusief btw). Als je wilt, kun je in 4 termijnen betalen. Ik maak voor jou een persoonlijk plan op maat. Meld je vandaag nog aan voor een intake als je serieus geïnteresseerd bent om je leven te veranderen en door te gaan naar volledig herstel.

PLAN EEN INTAKE

Ik neem contact met je op!

2561dc18-cc0b-4ec2-b8d4-8c6ff8de7cba.JPG

Laure, België

Na 5 jaar lang een ondraaglijke strijd te voeren tegen anorexia was ik vastberaden: de eetstoornis maakt alles kapot en ik had geen andere keuze dan voor herstel te gaan. Maar hoe deed ik dat? Elke keer viel ik weer terug. De angst om ‘’teveel aan te komen’’ werd in de kliniek waar ik zat bevestigd door de ‘’experts’’. Ik heb dus heel lang niet durven starten aan herstel omdat ik bang was.

 

Daniëlle leerde me dat niemand anders dan mijn eigen lichaam mijn gezonde gewicht kan bepalen. Ze leerde me dat herstel ligt in het overwinnen van angsten, in het uitdagen van eetregels, in het oncomfortabel voelen. Daniëlle heeft me echt opnieuw doen geloven in mijn eigen kracht. Je moet het zelf doen, maar niet alleen. Door Daniëlle haar eigen ervaring – en omdat ze zo’n ongelofelijk intelligente vrouw is – kun je haar niks wijsmaken, of beter: is ze je eetstoornis te slim af. Ik sta versteld van hoeveel stappen ik in 4 weken heb gezet. Alsof ik de laatste 4 weken meer progressie heb gemaakt dan de 5 jaren daarvoor. 

5b96afae-d9a1-4a46-8a4d-2aa93e0aea70.JPG

Sanne, Nederland

Ik heb al ruim 20 jaar een eetstoornis en heb allerlei behandelingen geprobeerd. In veel gevallen hielp het wel even maar dan viel ik uiteindelijk toch weer snel terug.

 

De bootcamp voelde als een laatste poging om van mijn eetstoornis af te komen. Ik had veel twijfels en was bang om te falen. Ga ik weer geld uitgeven aan mijn herstel? Wat als het niet lukt? Maar wat had ik nog te verliezen? En zo gingen we aan de slag. Het was heel erg fijn om dagelijks mijn twijfels te bespreken met iemand die het begreep. Alles was bespreekbaar, ze vindt niets raars en ze begrijpt je. Ik voelde me veilig bij haar.

 

En het is doodeng, maar hoe fijn is het dat er iemand naast je loopt en je hand vasthoudt? Zonder Daniëlle was ik nooit gesprongen en was ik nooit zover gekomen. Ik kan weer meedoen met etentjes met vrienden, ik kan weer ja zeggen tegen een stuk taart en heb zoveel meer rust. Daar ben ik Daniëlle eeuwig dankbaar voor.

 • Waar vinden de sessies plaats?
  Ik bel je via WhatsApp - zo coach ik al meer dan 4 jaar. Ik kan je ook via Zoom bellen, maar een telefoongesprek geeft jou ook de mogelijkheid om in een comfortabele positie en omgeving te gaan zitten. Je kunt daarnaast ook met mij appen via WhatsApp. Mocht je ergens tegenaan lopen, bijvoorbeeld als je uiteten bent, dan kun je mij appen.
 • Hoe ziet de WhatsApp ondersteuning eruit?
  Je mag in het weekend maar ook doordeweeks contact met mij opnemen via WhatsApp. In het weekend reageer ik niet, maar op maandag reageer ik op je berichtjes. Je kunt mij alles vertellen of vragen!
 • Kan ik meerdere keren de bootcamp volgen?
  Dat kan zeker! In 4 weken maken we enorme stappen, maar ook na die 4 weken kan ik mij voorstellen dat je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt dan de bootcamp nog een keertje volgen, of je kunt besluiten een ander programma af te nemen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Zeker! Je kunt in 4 termijnen betalen. Neem contact met mij op als je dat graag zou willen.
 • Wat als ik een sessie moet afzeggen?
  Geen probleem! We kunnen een sessie gewoon verplaatsen. Je krijgt sowieso alle sessies. Maar, de kracht zit juist in de intensiteit. Daarom wil ik je vragen om toch iedere keer een uur vrij te maken om ons gesprek te laten plaatsvinden. Zo kun je snel grote stappen maken.
 • Wat als ik tijdens de bootcamp op vakantie ben?
  We kunnen een sessie verplaatsen, maar weet dat iedere sessie maximaal 60 minuten duurt. Misschien lukt het je om tijdens je vakantie per dag een uur tijd te maken. Vakanties zijn juist vaak hele uitdagende periodes wanneer je een eetstoornis hebt. Ik kan mij voorstellen dat je mijn hulp dan juist kunt gebruiken. Kun je echt niet? Dan plannen we een andere datum.

Heb je nog vragen?

Stuur me dan een e-mail of een bericht op Instagram.

20March2024_3893.jpg
bottom of page