top of page

Programma 2:
Mini Support programma

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug of een leidraad tijdens je herstel van je eetstoornis? Dan past mijn Mini Support programma goed bij jou! Dit programma is heel praktisch ingericht. Ik maak een plan aan de hand van wat jij mij vertelt en nodig hebt, gebaseerd op mijn beproefde DVK® recovery method. We richten ons samen op gedragsveranderingen, het herbedraden van je brein, en nog zo veel meer, om het uiteindelijke doel – kunnen genieten van je leven zonder restricties en regels rondom voeding en sport – te bereiken.

In onze gesprekken kunnen we het over van alles hebben, maar we zullen het in ieder geval hebben over:

 • Gewichtsherstel

 • Dwanghandelingen en dwanggedachten

 • Trauma’s

 • Omgaan met eetlijsten en schema’s

 • CGT en DGT (therapieën)

 • Subtiele/onbewuste lichaamsbeweging

 • Eetbuien

 • Mentale honger en extreme honger

 • Gezonde coping ontwikkelen

 • Exposure therapie/’verboden producten’ of ‘fear foods’ aangaan

 

We werken met mijn eigen praktische DVK® recovery methode, die al voor honderden cliënten per jaar heeft gewerkt. Het gaat om al de kleine, geniepige dingen waar een eetstoornis om en op draait. Het gaat niet alleen om het verhogen van je inname. Het gaat om al die regels, gedachten, en gedragingen die er zijn ingesleten, die we samen, door gebruik te maken van de plasticiteit van je hersenen, gaan ‘herbedraden’. Als je mijn methode volgt en het werk doet, dan beweeg je je richting volledige vrijheid rondom eten en bewegen.

IMG_2541 (1).jpg

Hoe ziet dit programma eruit?

Voor we aan het programma beginnen hebben we een (kosteloze) intake van 30 minuten, om te kijken of het programma en ikzelf bij je passen, en om elkaar wat beter te leren kennen. Het programma duurt vier weken en bestaat uit 1 telefoongesprek per week (een normaal belgesprek, dus niet via FaceTime of Zoom). Het eerste gesprek zal 40-50 minuten duren, zodat we de tijd hebben om te onderzoeken wat je nodig hebt en ik een goed, op jouw persoonlijke behoefte afgestemd, DVK® plan voor je kan maken. De overige gesprekken duren 30 minuten. In dit programma zit geen WhatsApp support.

 

Je kunt dit programma in principe drie maanden doen. Dit ‘limiet’ zit erop om je te stimuleren in die drie maanden voor jezelf te kiezen en aan en voor jezelf te bewijzen waar je allemaal wel niet toe in staat bent. Na deze drie maanden kunnen we altijd samen verder kijken naar het vervolg, andere programma’s, of, als dit programma goed aansluit bij wat jij nodig hebt, het verder verlengen van dit programma.

 

Dit programma kost €300 per maand. Deze prijs is inclusief BTW.

Drie voorwaarden om met mij te werken

 • Gooi die weegschaal de deur uit! Jezelf wegen is niet toegestaan.

 • Beperk je beweging tot ongeveer een maximum van 30 minuten.

 • Inzet, eerlijkheid, openheid, en geen geheimzinnigheid. Vanuit mijn eigen ervaring ken ik de trucjes en leugens, dus ik doorzie je eetstoornis-onzin toch wel.

 • Waar vinden de sessies plaats?
  Ik bel je via WhatsApp - zo coach ik al meer dan 4 jaar. Ik kan je ook via Zoom bellen, maar een telefoongesprek geeft jou ook de mogelijkheid om in een comfortabele positie en omgeving te gaan zitten. Je kunt daarnaast ook met mij appen via WhatsApp. Mocht je ergens tegenaan lopen, bijvoorbeeld als je uiteten bent, dan kun je mij appen.
 • Hoe ziet de WhatsApp ondersteuning eruit?
  Je mag in het weekend maar ook doordeweeks contact met mij opnemen via WhatsApp. In het weekend reageer ik niet, maar op maandag reageer ik op je berichtjes. Je kunt mij alles vertellen of vragen!
 • Kan ik meerdere keren de bootcamp volgen?
  Dat kan zeker! In 4 weken maken we enorme stappen, maar ook na die 4 weken kan ik mij voorstellen dat je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt dan de bootcamp nog een keertje volgen, of je kunt besluiten een ander programma af te nemen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Zeker! Je kunt in 4 termijnen betalen. Neem contact met mij op als je dat graag zou willen.
 • Wat als ik een sessie moet afzeggen?
  Geen probleem! We kunnen een sessie gewoon verplaatsen. Je krijgt sowieso alle sessies. Maar, de kracht zit juist in de intensiteit. Daarom wil ik je vragen om toch iedere keer een uur vrij te maken om ons gesprek te laten plaatsvinden. Zo kun je snel grote stappen maken.
 • Wat als ik tijdens de bootcamp op vakantie ben?
  We kunnen een sessie verplaatsen, maar weet dat iedere sessie maximaal 60 minuten duurt. Misschien lukt het je om tijdens je vakantie per dag een uur tijd te maken. Vakanties zijn juist vaak hele uitdagende periodes wanneer je een eetstoornis hebt. Ik kan mij voorstellen dat je mijn hulp dan juist kunt gebruiken. Kun je echt niet? Dan plannen we een andere datum.

Nog vragen?

Je kunt me altijd een berichtje sturen op Instagram of mailen!

Danie van Kay.jpg
bottom of page