top of page

Programma ervaringen

Beaudene

Ik geloofde meteen dat jij me kon helpen op een manier die geen enkele kliniek of therapeute ooit had gedaan. Het was ontzettend fijn en geruststellend om te horen dat ik niet gek was geworden. Een jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik nu zo’n goede en vrije band zou hebben met eten en bewegen. Na 9 jaar eetstoornis werd me vaak verteld dat ik er maar mee moest leren leven. Maar er was altijd dat vuurtje in mij die wilde herstellen, maar te bang was om los te laten. Lieve Daniëlle, ik wil je ontzettend bedanken voor alles dat je voor me hebt gedaan.
 

Yda

Danielle heeft mij laten inzien dat anorexia te overwinnen is. De steun die ik kreeg, was de zet die ik nodig had. 

Ik kwam net uit de kliniek en wilde graag herstellen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik keek uit naar de coaching en het traject heeft mij in korte tijd, heel veel goeds gedaan. Nu ben ik waar ik wil zijn. Met hulp van mijn lieve coach. Ik geniet weer. Ik leef weer.

Anne

Danielle kijkt nergens van op en kan dan ook steeds haar eigen ervaringen met je delen. Danielle laat jou zelf de regie pakken, dus zonder dat ze jou verplicht om dingen te doen, weet ze het vuurtje en de commitment echt aan te wakkeren en je hierbij te begeleiden. Jij bepaalt het tempo en de grootte van de stappen die je wilt zetten en dat deed mij super goed! Dank je wel Danielle, ik ben je heel dankbaar voor de stappen die ik heb kunnen zetten!

Danieck

Na meerdere behandelingen en opnames voor mijn anorexia wist ik echt niet meer wat ik moest en hoe ik hier ooit uit ging komen. Ik luisterde al naar Danielle haar podcasten, volgde haar op instagram en ik had al veel informatie over All-In gelezen via onder andere het boek van Tabitha Farrar. Dit leek mij toch de beste manier voor echt herstel. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen.

 Na het eerste contact met Danielle, kon ze me al snel helpen. Eerst met een single boost sessie en later met een programma. De gesprekken deed ik samen met mijn moeder. Dit was voor mij en mijn moeder erg fijn en voor Danie gelukkig geen probleem. 

Alles kon ik met Danielle bespreken en ze hielp me enorm. Ze was duidelijk, daagde me uit en gaf mij en mijn moeder nieuwe inzichten en handvaten voor 100% herstel. 

Ik ben van mening dat de visie en methode van Danielle 1 van de weinige manieren is om echt een eetstoornis zowel mentaal als lichamelijk te overwinnen. Het is moeilijk en zwaar traject en ik ben er nog niet helemaal maar Danielle heeft mij de goede richting in geholpen en het is het zeker waard! 

Jessica

Iets wat voor mij onmisbaar is, is iemand die mij zegt waar het op staat, maar die tegelijkertijd heel liefdevol en attent is, en die spreekt uit eigen ervaring.
Ik had nooit gedacht dat ik in programma 1 in maar 4 maanden, zo ver zou komen, maar de vooruitgang die ik heb geboekt, heb ik nooit kunnen boeken binnen de NHS.

Danie is ontzettend zorgzaam, grappig, warm, en geeft je het gevoel dat je niet alleen bent, maar ze kan ook streng zijn, wat ik zo hard nodig had. Ze heeft me meer dan eens op mijn bullshit gewezen, lol.

Ze is iemand die je verantwoordelijk houdt en is heel pragmatisch in haar methode. Dankzij haar formule voelde ik me echt gesteund en had ik het idee ergens te komen, in plaats van alleen maar over mijn problemen te praten maar niet echt stappen te zetten. Ik raad het ontzettend aan om met Danie te gaan werken.

Recovery Bootcamp ervaringen

bottom of page