top of page

Programma: intensive booster

Maak jouw kick-start met deze intensieve booster! Ben je klaar om je doelen te bereiken en angsten te overwinnen? Een leven waarin jij kunt eten wat je wilt, wanneer je maar wilt? Mijn gepersonaliseerde 1 op 1 programma is ontworpen om jou te kunnen ondersteunen en te begeleiden in je reis naar herstel.  

 

Dit programma is op maat gemaakt voor jouw behoeften: als coach met ervaring in het hebben van een eetstoornis begrijp ik dat elk individu uniek is, met verschillende motivaties en uitdagingen. Het is jij en ik tegen de eetstoornis. Ik zal mijn DVK-herstelmethode®️ op maat maken om jou te helpen resultaten te bereiken. Kies je voor dit programma? Dan krijg je:

 

  • 2 sessies per week van 30 minuten per keer;

  • 7 dagen per week support via WhatsApp;

  • 4 weken lang ondersteuning;

  • 2 gratis extra gesprekken.

Danie van Kay.JPG

Plan vandaag je gratis intake!

​Tijdens onze intake bespreken we jouw doelen, beantwoord ik al je vragen en bepalen we of mijn coachingprogramma geschikt voor je is. Gaan we aan de slag? Dan is jouw investering € 1000 (inclusief btw).

Meer informatie over het programma

Ik help je gefocust te blijven, obstakels te overwinnen en je successen te vieren. We gaan op zoek naar jouw waarden, passies en doelen. Door oefeningen te doen en veel te praten over het verhaal dat jij jezelf vertelt, gaan we je verborgen sterke punten ontdekken. En: we ontgrendelen het potentieel dat in je ligt.

Klaar om de volgende stap te maken? Ga dan samen met mij op reis. Laat mij je begeleiden om het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. We gaan SAMEN werken aan jouw herstel.

Heb je vragen? Stuur me dan gerust een berichtje, dat mag ook via Instagram!

Waar gaan we het over hebben?

Gewichtsherstel

Dwangmatige gedragingen

Bewegingsdrang

Trauma's

Overeating

Extreme honger

Mentale honger

Versterken van je gezonde zelf

Gezonde copings mechanismen

Exposure therapie

Oefenen met fearfoods

Weg met de weegschaal

Stoppen met vergelijken

Enzovoort..

bottom of page